De firma Cook & Cool werd, destijds onder de naam Soecold nv, opgericht in 1986 door de heer en mevrouw Peter en Nicole Soete - Stout.


Peter studeerde in Gent af als industrieel ingenieur en volgde nadien een specialisatie koeltechniek. Nicole was actief als boekhoudster en belastingconsulente in een bedrijf te Zeebrugge, gespecialiseerd in scheepsbouw, waar Peter toen ook aan de slag was.

De activiteiten waren in het begin vooral toegespitst op airconditioning en industriële koeltechniek maar evolueerde naar een totaalpakket “hoogstaande” keukenapparaten van diverse topmerken zowel inbouw als vrijstaande alsook de keukentoebehoren...

Vandaag de dag staat het fornuis meer en meer centraal in de keuken dit zowel voor particulieren, hobbykoks als professionelen. Als invoerder en verdeler van verschillende topmerken groeide Cook & Cool uit tot één van de belangrijkste fornuizenspecialisten van België.

In de ruime toonzaal staan tientallen fornuizen van verschillende topmerken en modellen. Cook & Cool organiseert regelmatig demonstraties en kooksessies en dit in samenwerking met professionele koks!

U kunt bij Cook & Cool ook terecht voor een exclusieve selectie aan artikelen waaronder kookgerei van Demeyere, Falk, Le Creuset, messen Zwillingen, Miyabi, Global, Porsche …. Maar ook de laatste trends en de nieuwste promoties zal u bij ons steeds terugvinden.
Vanaf 2014 is de kookshop uitgebreid om aan alle wensen van de klanten te voldoen.

Voor advies en begeleiding in het realiseren van uw droomkeuken loont een bezoek aan de toonzaal zeker de moeite.
30 jaar ervaring tot uw dienst!